fbpx

COVID 19 tájékoztató

A szálláshely óvintézkedései a COVID 19 –re reagálva:

  • A vírusjárvány ideje alatt a szállás a Maradj otthon program keretében átmenetileg nem volt foglalható. A kijárási korlátozás feloldása után továbbra is elsődleges szempont számunkra az egészség védelme és mindannyiunk biztonsága, így a korlátozások feloldásától függetlenül korlátozott számban fogadunk vendégeket. A Pihenőházban csak a felső szint foglalható, így önálló házként áll vendégeink rendelkezésére.

 

  • Fokozottan ügyelünk a létesítmény tisztaságára, elegendő számban és mennyiségben áll rendelkezésre vírusölő hatású (virucid) kézfertőtlenítő szer, valamint szintén virucid hatású felület-fertőtlenítőszer és takarítószer.

 

  • Amennyiben bármilyen tünetet tapasztal, ami a fertőzéssel összefügghet, akkor azonnal értesítse telefonon a háziorvost, vagy a mentőket. (112 vagy 104). Ne menjen a rendelőbe. A Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) ingyenesen hívható zöldszámokat hozott létre a koronavírussal kapcsolatos lakossági megkeresések gyors és szakszerű megválaszolása érdekében: 06-80-277-455 vagy 06-80- 277-456.

 

  • A self checking rendszer szintén vendégeink biztonságát szolgálja.

 

Vigyázzunk egymásra!